Tarieven

 In principe gaan wij er vanuit dat je een volledig lespakket bij ons volgt maar je betaald per les. Het is dus niet nodig om je vast te leggen voor de hele rijopleiding. Ga er voor het gemak vanuit dat de gemiddelde leerling rond de 30-35 lessen nodig zal hebben. Een lesuur is bij ons 60 minuten. Je kunt de duur van de lessen in overleg met de instructeur zelf bepalen. Wil je een les van 60 minuten of 90 minuten? In overleg is er veel mogelijk.

Onze aanbeveling is om later in de rijopleiding gebruik te maken van de mogelijkheid om een Tussentijdse Toets af te leggen. Met deze tussentijdse toets kun je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen verdienen. Naar aanleiding van de tussentijdse toets geeft de examinator aan op welke punten er nog gewerkt moet worden aan verbetering. Als je gebruik maakt van de Tussentijdse Toets en desondanks niet in één keer slaagt voor je rijexamen dan zijn de vervolg lessen tot je herexamen op basis van € 50,00 per uur. Indien je geen gebruik wilt maken van de tussentijdse toets is dat een persoonlijke keuze.

Pakketten
Je lest bij ons per les. Je hoeft dan dus ook niet te beslissen wat voor pakket je af wilt nemen. De lessen worden per betaalverzoek afgerekend. De eerste les krijg je voor aanvang van de les een betaalverzoek en de volgende lessen krijg je een betaalverzoek nadat de les gereden is. Een les van 60 minuten kost € 55,00 per uur. Een les van 90 minuten kost € € 80,00.

Bijkomende kosten:
Online theorie pakket gratis indien je bij ons lessen volgt tot en met je examen
Tussentijdse Toets 225,00 (niet verplicht)
(her) Examen € 275,00

Een los lesuur (60 minuten) kost € 55.00 

Buiten het pakket om zijn er nog bijkomende kosten zoals: